Saai feestje? Zorg voor een back-up plan

Elke ouder kent heeft het vast weleens meegemaakt. Je hebt je kinderfeestje gepland, alles is geregeld en dan op de dag zelf gaat het mis. Het regent, er is een fout gemaakt bij je bestelling, de themakist is niet geleverd, etc. Met andere woorden, je moet last-minute iets anders verzinnen.

 

Ik heb het helaas al eens meegemaakt. En daarom zorg ik voor een back-up plan. Ook als het feestje eigenlijk heel saai blijkt te zijn. Ik ben met de kinderen al eens weggegaan bij een feestlocatie omdat ze er gewoon niets aan vonden.

 

Uiteraard kun je niet eenvoudig een extra feestje als back-up boeken. Maar een draaiboek met Hollandse spelletjes heb ik wel altijd klaarliggen. En dat is wat wij gedaan hebben nadat wij zijn vertrokken bij de feestlocatie. Gewoon koekhappen en spijkerpoepen. Is dat nog van deze tijd? Men wil tegenwoordig steeds luxer en unieker. Iets dat een ander in de klas nog nooit heeft gedaan. Neem maar van mij aan dat dit bij de Hollandse spelletjes zo is en de kinderen vonden het geweldig leuk.

 

Dus mijn advies is, voorkom een saai feestje en zorg voor een back-up plan.

 

Wees de eerste die reageert op "Saai feestje? Zorg voor een back-up plan"

Reageer

Je email adres wordt niet gepubliceerd.


*