Thema kinderfeestjes thuis

Op jonge leeftijd vinden kinderen kinderfeestjes met een thema vaak erg leuk. Vooral feestjes met een prinsessen- of piratenthema doen het goed, maar ook paardenfeestjes, voetbalfeestjes en ridderfeestjes zijn erg populair. Er zijn eindeloze keuzes en veel websites bieden hier leuke pakketten voor . Mijn dochter is gek op Frozen en de keuze om voor haar een Frozen-kinderfeestje te regelen, was daarom snel gemaakt.

 

Kleuren
Met het feestje van mijn dochtertje besloten we de versiering hier op aan te passen. Het thema werd hierdoor versterkt en de kinderen gingen er helemaal in op! Het belangrijkste is dat je let op de kleuren die bij het thema passen. Zo is het bij een Frozen-feestje leuk om in de tinten te blijven die passen bij sneeuw en ijs, zoals lichtblauw, wit en zilver. Je kunt dit kleurenthema terug laten komen in de ballonnen, slingers, servetten, servies van plastic of papier, etc.

 

Versieringen
Er bestaan veel op maat gemaakte versieringen, die speciaal gericht zijn op één bepaald thema. Bij Partydeco kun je veel inspiratie opdoen. Uiteraard kun je hier ook een leuke activiteit van maken. Laat de kinderen samen een slinger maken binnen het thema of laat ze zelf een kunstwerk knutselen.

 

Verkleden
Wanneer de kinderen verkleed naar het feestje mogen komen, is het helemaal compleet. De meeste kinderen gaan er helemaal in op en vaak vinden ouders het leuk om hun kinderen hierbij te helpen. Zorg wel dat je altijd iets extra’s aan verkleedkleren hebt, voor de kinderen die zelf geen verkleedspullen of hele creatieve ouders hebben. Zo voorkom je teleurgestelde kinderen.

 

Themafeestjes
Op internet vind je veel bedrijven die themafeestjes voor thuis aanbieden. Je kunt hierbij denken aan themakisten of feestjes met een speurtocht in een bepaalde thema. Kids en fun biedt hele leuke themakisten aan. De website 4tot12 Kinderfeestjes biedt complete pakketten voor een thema speurtocht. Uiteraard zijn er nog veel meer leuke websites die themafeestjes aanbieden, maar als je op zoek bent raad ik deze twee bedrijven zeker aan!

 

Wees de eerste die reageert op "Thema kinderfeestjes thuis"

Reageer