Wat te doen met mijn feestje?

Elk jaar weer is er de overweging, verzin ik zelf een feestje, gaan we ergens naar toe of boek ik iets thuis? Met vier kinderen, heb ik niet een enorm budget. We hoeven ook niet te beknibbelen, maar ik zie weleens feestjes van meer dan € 200 voorbijkomen en dat vind ik persoonlijk toch echt te duur.

Maar een feestje uitbesteden hoeft niet heel duur te zijn. En dan bedoel ik niet naar een locatie gaan. Dit kan natuurlijk ook, maar ook bij jou thuis kun je een feestje laten regelen. Je kunt een themakist huren, een feestpakket kopen of iemand voor vermaak bij jou thuis laten komen. Het laatste is meestal alleen leuk voor de wat jongere kinderen. Hieronder geef ik een aantal opties voor een leuk kinderfeestje thuis, zonder dat je het allemaal zelf moet bedenken. Ik noem alleen kinderfeestjes waar ik zelf ervaring mee heb en dus zeker weet dat je voor de jarige een onvergetelijke dag creëert.

Mad Sciense kinderfeestje
Een gekke professor bij je thuis die allemaal leuke proefjes met de kinderen doet. Absoluut een aanrader. Wij konden last-minute terecht toen bleek dat de buitenactiviteit niet door kon gaan in verband met heel erg heel slecht weer.
nederland.madscience.org/

Spyctive kinderfeestje
Een van mijn favorieten. Wij hebben dit zelf ook al twee keer gedaan. Een kinderfeestje waarbij de kinderen op missie gaan. Ze hebben tijdens de missie telefooncontact met een echte geheim agent. De kinderen hebben het er na twee jaar nog steeds vaak over. Erg leuk en zit zeer goed in elkaar, net echt! Er zijn feestjes voor binnen en voor buiten beschikbaar en ze hebben een top service.
spyctive-kinderfeestje.nl

Zeemeermin Hanna
Een prachtige zeemeermin die met de jonge meisjes gaat zwemmen. Ze maakt er iets heel leuks van. En de meisjes zijn erg onder de indruk van de prachtige zeemeermin en haar echte zeemeerminnen outfit.
zeemeerminhanna.nl

4tot12 speurtochten
Ontzettend leuk en uitgebreid pakket in zeer veel verschillende thema’s voor – tja je kunt het wel raden – de leeftijd 4 t/m 12 jaar. Aan alles is gedacht er zit zelfs een tas in het pakket voor het verzamelen van de gevonden kaarten. En ook de cadeauzakjes ontbreken niet. En het leuke is, het is zeer mooi materiaal, maar niet duur!
4tot12-kinderfeestje.nl

Wees de eerste die reageert op "Wat te doen met mijn feestje?"

Reageer