Een cadeautje voor het kinderfeestje

Waar de meeste kinderen na een kinderfeestje thuiskomen met een uitdeelzakje vol snoep, is het een leuke tip om voor de verandering de kinderen een cadeautje mee naar huis te geven. Veel ouders zullen blij zijn dat hun kinderen niet met een zak vol snoep thuiskomen. We leven immers in een maatschappij waarbij tegenwoordig verantwoord eten een steeds grotere rol speelt.

 

De verpakking
Een aanrader is een verpakking die op zich al een cadeautje is. Denk hierbij aan organza zakjes, geborduurde tasjes, kralentasjes, leren zakjes of een verpakking met een leuke opdruk. In diverse winkels tref je dit soort leuke verpakkingen en ook op internet is een groot aanbod te vinden. Een voorbeeld van een website met leuke uitdeelzakjes en verpakkingen vindt je via deze link.

 

De inhoud
Het zakje vul je vervolgens met wat kleinigheden. Je kunt hierbij denken aan stickers, knikkers, papieren vliegtuigjes, plastic dieren figuurtjes, make-up, ballonnen etc.

 

Plan vooruit
Wanneer het kinderfeestje van je kind niet op korte termijn is, kun je wel alvast het cadeautje plannen. Kijk dus het hele jaar naar mogelijke cadeautjes om met de kinderen mee naar huis te geven. Kinderen zijn dol op stickers, een grote verpakking bij de action of de HEMA is dan erg handig. Hetzelfde geldt voor speelgoed en accessoires, koop het in grootverpakking wanneer het in de aanbieding is en vul hiermee het tasje.
Tip! De Action heeft een wisselend assortiment en je komt hier eigenlijk altijd leuk speelgoed of originele accessoires tegen die geschikt zijn voor een uitdeelzakje. Je vindt het volledige assortiment van de Action hier.

 

Geen uitdeelzakje?
Wil je het helemaal anders aanpakken? Geef de kinderen het cadeautje dan op een andere manier dan in een uitdeelzakje. Maak bijvoorbeeld een grabbelton met ingepakte cadeautjes en laat ieder kind voordat ze naar huis gaan grabbelen voor een cadeautje. Of geef de kinderen een opdracht die ze uit moeten voeren voordat ze het cadeautje krijgen. Denk hierbij aan het oplossen van een raadsel of het zingen van een liedje. Zo hebben de kinderen naast een cadeautje, direct nog een leuke afsluitende opdracht!

 

Wees de eerste die reageert op "Een cadeautje voor het kinderfeestje"

Reageer