Versieringen voor het kinderfeestje

Versieringen maken een kinderfeestje helemaal af. Je wil dat de kinderen al onder de indruk zijn van het feestje, voordat deze überhaupt is begonnen. Maar hoe zorg je voor de WOW-factor op het gebied van versieringen? Hieronder geven wij enkele tips.

 

Ballonnen
Iets wat het altijd goed doet zijn natuurlijk ballonnen. Ze zien er leuk uit, je kunt ermee spelen en voor de ondeugende kinderen onder ons; je kunt mensen er ook mee laten schrikken. Als je kiest voor een kinderfeestje met een thema, kun je hier met de kleur van de ballonnen op inspelen. Bij een prinsessenfeestje, kun je uiteraard gaan voor roze ballonnen.
Je kunt er ook voor kiezen om de ballonnen de hoofdrol te laten spelen. Zo bestaan er ballonnen in de vorm van cijfers, die je kunt kiezen in de vorm van de leeftijd van je kind. Je kunt ballonnen met een tekst, zoals “Happy Birthday”, kiezen. Of je kunt gaan voor iets wat nog meer opvalt, zoals LED ballonnen, XL ballonnen of ballonnen met diverse vormen. Wil je inspiratie op doen? Op internet zijn diverse leveranciers voor diverse ballonnen. De Ballonnenparade is hier een goed voorbeeld van. Wil je iets bijzonders, maar heb je een beperkt budget, dan kun je ook met simpele ballonnen hele leuke creaties maken:

 

Slingers
Bij een verjaardag horen slingers. Je kunt natuurlijk kiezen voor de doorgewinterde slinger met gekleurde vlaggetjes, maar je kunt slingers ook gebruiken om iets extra’s te geven aan het feestje. Er bestaat slingers in alle kleuren en maten, denk aan slingers met tekst, met de leeftijd van de jarige of met een leuke print. Slingers kunnen ook verschillende vormen hebben, zoals hieronder te zien is. Ook erg leuk om zelf te maken of met de kinderen te knutselen.

 

Er zijn ook voldoende websites waar je slingers op maat kunt laten maken. Als je de perfecte slinger dan in een andere kleur wil hebben, of juist net met een andere print, dan is dit vaak mogelijk.

 

Wees de eerste die reageert op "Versieringen voor het kinderfeestje"

Reageer