Uitnodigingen kinderfeestje

Uitnodiging kinderfeestje

Wat ik ook organiseer voor de kinderen als feestje, het is altijd maar weer de vraag; wat voor uitnodigingen voor het kinderfeestje verstuur ik? Er zijn kinderfeestjes die je kunt boeken waar je ook direct de uitnodigingen bij krijgt. Zoals bij 4tot12 kinderfeestje thuis of Spyctive kinderfeestje thuis. Maar er zijn er ook genoeg, waar je zelf de uitnodigingen moet regelen.

Ik ben benieuwd naar wat jullie dan doen als uitnodiging. Maak je zelf iets, of koop je van die kant-en-klare uitnodigingen? Laat je commentaar hieronder achter, ik ben benieuwd.

1 Reactie op "Uitnodigingen kinderfeestje"

  1. Ik maak altijd zelf uitnodigingen. Een uitnodiging met een personal touch. Wanneer je mooie pennen koopt en de uitnodigingen met de hand schrijft, kun je een erg mooi effect krijgen. Dit doe je niet als je er heel veel moet maken, maar meestal is het bij een kinderfeestje niet meer dan 12 uitnodigingen dat ik schrijf. Mijn oudste dochter vindt het leuk om zelf de uitnodigingen te tekenen. Maar conclusie; wij gaan voor de persoonlijke zelfgemaakte uitnodigingen.

Reageer

Je email adres wordt niet gepubliceerd.


*