13+ kun je nog een feestje geven?

Ik denk dat het helemaal afhankelijk van de groep kinderen is of je nog een feestje met deze leeftijd kunt geven. Mijn 9-jarige loopt nu al vooruit, dus ik denk dat het met haar tienerfeestje waarschijnlijk bank-hangen en filmkijken wordt. Maar haar zusje zie ik zelfs met 14 jaar nog een kinderfeestje geven.

Mijn zus heeft al meerdere keren aangegeven dat bij haar oudste dochter de feestjes ontzettend saai zijn. Haar dochter klaagt er zelf over. De kinderen komen binnen, geven elkaar snoep als cadeautje en gaan op de bank zitten. Vervolgens wordt er een film aangezet, maar de bezoekers zijn meer bezig met de mobiele telefoon dan met elkaar of het kijken naar de film.

Via een vriend kon zij gebruikmaken van een leegstaand kantoorpand. Zij heeft vervolgens lasergame-guns gehuurd met allerlei toevoegingen. Onder andere netten, lichten, een rookmachine en muziek. Voor € 90 had zij een compleet pakket. Met behulp van verhuiskarren en lege verhuisdozen heeft zij obstakels in het pand gecreëerd. De meiden van 14 hebben zich drie uur lang zeer vermaakt. Na afloop zei iedereen, dat moeten we vaker doen, niet meer film kijken, maar iets doen!

En ze riepen vooraf allemaal dat het echt niet meer kan, een kinderfeestje in de 2e.

Wees de eerste die reageert op "13+ kun je nog een feestje geven?"

Reageer

Je email adres wordt niet gepubliceerd.


*