Hoe kies je een taart voor een kinderfeestje?

Bij een verjaardag hoort taart en tegenwoordig is er steeds meer keuze! Om te zorgen dat er voor ieder wat wils is, kun je het beste zorgen dat je verschillende smaken hebt. Ga bijvoorbeeld voor een appeltaart en een slagroomtaart. Zo voorkom je dat er gasten zijn die de taart niet lusten. Je kunt ook twee halve taarten kopen, wanneer twee hele taarten teveel is.

Wil je zelf een taart bakken? Niet alle kinderen lusten hetzelfde. Houd het daarom simpel of ga voor een variatie aan taartjes. Lees hier meer over het bakken van een verjaardagstaart.

Je kunt ook de kinderen zelf een eigen creatie laten maken. Snijd een cake in plakjes of bak cupcakes en zorg voor diverse decoraties. Denk hierbij aan slagroom, marsepein, discodip, nougatine, glittersuiker of decoratiebloemetjes. Zelf gebruik ik vaak één van deze decoraties van Dr. Oetker. Je kunt hier eindeloos mee variëren. Ieder kind kan zijn eigen cakeje versieren met wat hij of zij lekker vindt. Zo heb je naast een lekkere taart, direct een leuke activiteit!

Wees de eerste die reageert op "Hoe kies je een taart voor een kinderfeestje?"

Reageer

Je email adres wordt niet gepubliceerd.


*